Germix Kft.

Nonstop elérhetőségünk:

+36-70-6337386

Hívásindításhoz érintse meg a telefonszámot!

huzatSzaktanácsadás:

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus.

Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink igényeinek minden apró részletét figyelembe vesszük.

Ingyenes felmérés és árajánlat:

A nyílászárók tökéletes működéséhez elengedhetetlen a nagyon pontos felmérés. Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.

windowinstall1Beépítés:

A korszerű nyílászárók tökéletes működéséhez és hosszú élettartamához szakszerű és nagyon pontos beépítés szükséges, amit szakképzett munkatársaink az Ön igényeit szem előtt tartva kifogástalan minőségben végeznek el.

Utómunkálatok:

A beépítéssel még nem ért véget a munka. A nyílászárok cseréje után környezetét eredeti állapotára kell vissza állítani, ami lehet: kőműves munka, spalettázás, gipszkartonozás, sitt eltávolítás, maradék hulladék elszállítás, stb... Kollégáink a felsorolt utómunkálatokat is elvégzik és Ön a munka végeztével kulturált, tiszta környezetben élvezheti az új nyílászárók nyújtotta előnyöket.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat06-70-6337386
06-70-6337385

e-mail:germixkft@gmail.com

FaceBook

Hírlevél

Закажите монтаж системы отопления по лучшей цене в Киеве